DE GEEST MOET WAAIEN

DE GEEST MOET WAAIEN 2012: 1 t/m 3 JUNI IN ARNHEM

Festival voor het gesproken woord De geest moet waaien zorgt voor een frisse wind door Arnhem tijdens haar derde editie! Grote namen als Tommy Wieringa, Tom LanoyeNico Dijkshoorn, A.L. Snijders, Maxim Hartman, Wilfried de Jong en P.F. Thomése staan op het festival naast een keur aan jonge artiesten. Zij brengen in unieke samenstellingen en diverse programma’s een ode aan het gesproken woord.

Jesse Laport zal hier op drie dagen een bijdrage aan leveren! Op donderdag 31 mei, de gratis avond in Theater a/d Rijn met CAPIAU & LAPORT, op vrijdag 1 juni als Dichter aan Tafel in Dudok en op zaterdag 2 juni in de Johnny van Doornparade!

Ik zie u graag.

Meer informatie op http://www.degeestmoetwaaien.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


vijf − 2 =