CAPIAU & LAPORT op literairnederland.nl

Stukje recensie:

“(…)Het verrassende, zowel muzikaal als textueel sterke duo, Capiau & Laport sloot het gedeelte voor de pauze af. Stadsdichter van Arnhem Laport voegde zijn krachtig bruisende teksten van zijn betekenisvolle gedichten samen met de ritmische klanken uit de vier snarige bas van Capiau die met zijn Tom Waitsachtige stemgeluid de blues bespeelde en zong. Een veelbelovend en opmerkelijk optreden van twee talentvolle kunstenaars.
(…)

En hiermee stak er een frisse wind op in Arnhem  en de bedoeling is dat die pas zondagavond weer gaat liggen. (…)”

http://www.literairnederland.nl/2012/06/01/de-geest-moet-waaien-in-arnhem-is-gestart/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


vier × = 20