Recensie Letterkunde op Passionate Platform

6 februari j.l. vond de de meest de recente editie van Letterkunde plaats in de bovenruimte van boekhandel Hijman Ongerijmd. Het was een daverend, uitverkocht succes, en een onvergetelijke avond. Elske Jacobs van Passionate Platform was ter plaatse en schreef een recensie. Een kleine greep hieruit:

‘Sowieso vindt iedereen elkaar erg lief deze avond. Er wordt geknuffeld en geaaid en het is een knusse gelegenheid waarin de schrijvers (hoe jong ook) zich niet opgelaten hoeven voelen. Letterkunde is uitverkocht en staat volgepakt met toeschouwers die hier zijn om met veel aandacht iets moois te ontdekken.’

En lees natuurlijk de hele (lovende) recensie op de website van Passionate Platform.

Artiesten: Teddy Tops, Gino van Weenen, Cees de Beer, Florieke de Geus, Fenna van der Goot, Anne Bosveld, Maarten Laport, Joost Willem Teunissen, Yannick Moyson, en Jesse Laport.

Letterkunde 6 februari 2016 Hijman Ongerijmd
Letterkunde 6 februari 2016 Hijman Ongerijmd

Beeld: Jip de Jong
Letterkunde 6-2  door Jip-28
Beeld: Jip de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


drie + = 7