Jesse Laport brengt eerste dichtbundel uit: Niet te sappel. (Bestel nu!)

Als afstudeerwerk van de opleiding Creative Writing heeft Jesse Laport een dichtbundel geschreven die de vier stadia beschrijft van dat wat een relatie of een affaire genoemd zou kunnen worden.
De bundel is beland in handgevouwen doosjes, die stuk voor stuk zijn gezeefdrukt, en met de hand voorzien van leeslintjes en illustraties. Maar dat is nog niet alles: de bundel is ook voorzien van een film. Uit ieder hoofdstuk zijn twee gedichten gekozen die op muziek zijn gezet, en voorzien van handgemaakt decor om beeld zijn vastgelegd.

In de bundel is op een laagdrempelige manier een verhaal geschreven van een Peter Pan-achtig figuur, die de volwassen problemen waarmee hij wordt geconfronteerd met een onrijpe, soms naïeve blik, interpreteert en behandelt.

Een indruk van de film en de teksten kunt u hieronder vinden. Voor het bestellen van de bundel kunt u mailen naar laportjesse@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ 9 = zeventien