Jesse Laport @ Last Man Standing (MIND) feat. o.a. Bizzey & Wulf 31/10/2020

LAST MAN STANDING 31 OKTOBER 2020 12.00 – 15.00 (home edition)

> met verhalen, teksten en ervaringen van Jesse Laport

Last Man Standing@home is een uniek evenement waarbij je maximaal 3 uur op een verhoging in je eigen omgeving (huis, tuin, park in de buurt, sportveld, straat etc.) gaat staan. Je kunt gaan staan op een krukje, bankje of boomstronk. Of een paal natuurlijk šŸ˜‰Ā  Zolang het maar veilig is.
Via een online livestream zijn ze gedurende die 3 uur (van 12.00 tot 15.00 uur) met elkaar verbonden, dus staan we toch een beetje samen. En net als bij de andere edities houden ze de stemming er in met o.a. BNā€™ers, muziek, entertainment en interviews.

Wat is het doel?
Het doel is zoveel mogelijk geld ophalen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen. En dat is hard nodig.

Waarom meedoen?
Jaarlijks overlijden er ruim 1900 mensen aan zelfdoding, waarbij het aantal zelfdodingen onder jongeren stijgt. Het probleem zit ā€˜m vaak nog in het niet (durven) praten over wat er in je hoofd omgaat, schaamte, taboeā€¦ Maar liefst 4 op de 10 jongeren met psychische klachten durft daar niet over te praten. Met Last Man Standing halen we geld op en steunen we op deze manier projecten, zoals deĀ MIND Young AcademyĀ en deĀ MIND Young Studio, die gericht zijn op voorlichting, preventie en ondersteuning.

Doe je mee?
Schrijf je in via de site. Je kunt er ook voor kiezen een team te starten samen met jeĀ vrienden of familie. Jouw pagina kun je vervolgens online delen om jouw mooie actie teĀ promoten en zo geld op te halen voor MIND!

* Dit jaar vindt de 4e editie van Last Man Standing plaats. Vanwege het coronavirus kan het event op de palen in het water niet doorgaan. Daarom hebben zeĀ het eventĀ in een ander jasje gestoken: Last Man Standing@home.

Wij zijn mind, Last man standing, Bizzey, Mind, Wulf