Vanaf nu: ansichtkaarten!

Vanaf heden zijn nu ook ansichtkaarten met daarop het unieke handschrift van Jesse Laport te koop. Een opsteker voor wie het gebruiken kan, een hart onder de riem, een boodschap, een poëtische kattebel; hoe je het ook bedoelt, je bedoelt het goed.

Hier kunt u ze gelijk bestellen en rondsturen (of inlijsten!), maar kijk vooral naar onderstaande foto’s.

De teksten zijn gedrukt op eenzijdig glanzend A6-formaat, en worden geleverd in setjes van vijf (diverse) kaarten, met een handgestempelde achterkant. En welke tijd is nou beter om een kaartje te sturen dan deze?

Stadsdichter, ansichtkaart, poezie, jesse laport, cadeau ansichtkaart, cadeau, jesse laport, poezie, en nou opgefleurd, tip, stadsdichter poezie, haal uit zwaarte kracht, jesse laport, poezie, stadsdichter Jesse Laport, ansichtkaart, poezie, spoken word, stadsdichter Jesse Laport, buiten de lijntjes is meer ruimte, ansichtkaart, poëzie

Foto’s: Joost Willem Teunissen