Debuutbundel Jesse Laport komt 21 december uit!

Uitgeverij Palmslag en Jesse Laport sloegen de handen ineen en brengen 21 december ‘In het ergste geval komt alles goed’ uit.

Let op: Hoewel ’In het ergste geval komt alles goed’  pas op 21 december 2022 verschijnt, kun je nu al een exemplaar of exemplaren reserveren. ‘In het ergste geval komt alles goed’ wordt via de webshop van Palmslag verstuurd op 20 december. Via andere webshops (zoals bol.com) is het boek verkrijgbaar vanaf 27 december.
Klik hier voor meer informatie (en een bestelling!)

Over de bundel:

‘Om van tegenzin te winnen, kun je het best gewoon beginnen.’ 

In tien jaar tijd onderging Jesse Laport maar liefst zevenentwintig verschillende behandelingen voor zijn gegeneraliseerde angst- en paniekstoornis, ADHD, depressie en psychosomatische klachten. Dit tekende zijn twintigersbestaan, maar gaf hem vooral veel rijke inzichten, die hij omzette in bemoedigende quotes, rake rijm, en ontwapenende aforismen en epigrammen.

Zijn werk is scherp, kwetsbaar en krachtig, en getuigt van een schrijver die een hobbelige route heeft moeten afleggen om het uitzicht te leren waarderen: in het ergste geval komt alles goed.

Aankondiging debuutbundel Jesse Laport bij Palmslag 2022

Over de auteur:

Jesse Laport (1991) studeerde Docent Theater en Creative Writing aan Hogeschool voor de kunsten ArtEZ; versleet vele podia als Lowlands, Zwarte Cross, Paradiso, Geen Daden Maar Woorden, en trad zelfs op voor Klokhuis en het koningshuis. Daarbij opereert hij al enige tijd als Stadsdichter van Arnhem en Dichter des Gelderlands. Zijn gratis open podium voor het gesproken woord Tapschrift is al jaren in verscheidene steden een groot succes. Als vast onderdeel van Mensen Zeggen Dingen is hij veel te zien als podiumpoëet en presentator. Ook als huisdichter bij verschillende organisaties, copywriter en voice-over komt men Jesse vaak tegen. Eerder stond Jesse in de finale van Van Dale Spoken Awards, de finale van Het Stadsdichtersgala, de finale van Poetry Slam Gelderland, en won de eerste prijs Doe Maar Dicht Maar Jongerenpoëzie 2009, en in 2022 een nominatie en AMAI Award voor Spoken Word.